Това заяви пред медиите служебният вътрешен министър Иван Демерджиев.  Повод за

...
Това заяви пред медиите служебният вътрешен министър Иван Демерджиев.  Повод за
Коментари Харесай

Демерджиев: Никой не пита каква е оградата по границата frognews.bg

Това съобщи пред медиите служебният вътрешен министър Иван Демерджиев. 

 

Повод за коментара му е с 18-те мигранти, открити мъртви в тайник на камион край софийското с. Локорско. Десетки хора пострадаха от обгазяване и бяха признати в столични лечебни заведения. По случая има шестима арестувани с престъпни регистрации. 

 

По думите на Демерджиев един от арестуваните да нещастието в Локорско напълно неотдавна е излежал 5-месечна присъда за каналджийство и месец откакто излиза от пандиза още веднъж е хванат за такова закононарушение.

 

Случаят бе избран като невиждан по мащаб, а също така се означават по-леките присъди за каналджийство. 

 

Демерджиев бе безапелационен - не може да се подписват съглашения с по 5 месеца отнемане от независимост за човек, който два пъти е залавян за каналджийство.

 

" Ако ви прави усещане, приказваме за транспортни средства с тайници. А камионите убийци, които бяха хванати в Австрия през 2016 година с 90 натрупа с българска регистрация, камиона палач в Есекс с 39 натрупа с българска регистрация нямаха тайници. Там се возиха мигранти свободно, които минаваха свободно през територията на страната като на церемониал. това се не помни доста бързо обаче ", сподели още Демерджиев.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР